KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először olvassza fel a fagyasztott zöldbabot.

2

Amíg fölenged a zöldbab, egy nagyobb fazékban közepes lángon melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat és a vajat.

3

A felforrósodott zsiradékra tegye rá az apróra vágott hagymát és dinsztelje 3–4 percig közepes lángon.

4

Majd szórjon a hagymára 1 evőkanál tönkölylisztet és állandó kevergetés mellett dinsztelje 1–2 percig közepes lángon úgy, hogy világos rántás keletkezzen.

5

Ha kész a rántás, tegye takarékra a lángot, önsön az edénybe 250 ml 1,5%-os zsírtartalmú tejet, 120 ml tejszínt, szórjon rá szerecsendiót, sót, borsot, és állandó kevergetés mellett főzze 9–10 percig, hogy besűrűsödjön.

6

Amint besűrűsödött a tejszínes keverék, adjon hozzá 1 kiskanál borecetet és a zöldbabot. Keverje meg, és az egészet főzze 3–4 percig közepes lángon.

7

A kész tejszínes zöldbabot adagokra szétosztva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

kristyna skoumalova
17. december 2023

Nina Drášilová
15. március 2023

Hozzáadtam egy plusz evőkanál ecetet (én borbilyt használtam) és kaprot és magvakat

Automatikus fordítás

Anetkowo
01. február 2023

Tolvajok és csalók!!!! Nem küldték el a könyveket és nem adták vissza a pénzt!!!!!!

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit